Get Adobe Flash player

Segway i Stockholm, kör segway på Söders höjder och stränder.

Segway på Stockholms höjder och stränder
Stockholms mest kuperade Segwaytur, med oss kör du segway i Stockholm! Turen inleds med en härlig utsikt över Riddarfjärden och rolig körning upp till Södermalm. Turen bjuder på naturskön segwayåkning med en paus vid Stockholms bästa utsiktsplats, Fjällgatan. Turen fortsätter in i Vitabergsparken för att sedan ta oss vidare tillbaka genom stadspuls.

Den här Segwayturen rekommenderar vi varmt för dig som aldrig testat Segway förut eller som åker i grupp med blandade åldrar. Mestadels kör vi på Stockholms park- och cykelvägar och vår guide stannar med jämna mellanrum och berättar vad man som Segwayåkare ska tänka på vid olika typer av underlag och terräng. Vår mest uppskattade Segwaytur i Stockholm!

Tid: 2 timmar (inkl. 20 min introduktion)
Pris: 495 kr per person

 

Avgång: Dagliga avgångar på denna tur under vår, sommar och höst. Start sker från vår butik på Mälartorget 19 (t-bana Gamla Stan) och betalning sker på plats. Samling: Mälartorget 19 (ingång på hörnet)

Bokning sker antingen genom att kontakta oss på på 072-187 39 58 eller maila info(at)segwaystockholm.com alternativt boka online via Daytrip Stockholms webbokning, använd då länken nedan för att komma direkt till bokningen:

Boka online