Get Adobe Flash player

Segway Slalom i Stockholm

Segway Slalom i Stockholm
Segwayslalom i Stockholm
Gruppen delas in i 2-4 lag. Varje lag åker en kortare Segwayteknikslinga (ca 5 min) som uppvärmning för att få den rätta Segwaykänslan. Sedan tävlar ni i precisionsslalom – två lag i varje heat kör en stafett på parallella banor. Tidspåslag när deltagare kör över koner. Laget med totalt bästa tid vinner. Kontakta oss för mer information och priser. Stockholms roligaste parallellslalom!

Segway slalom i Stockholm kan spelas på natursköna platser eller om så önskas i en mer sportig miljö. Vi brukar även ofta arrangera segway slalom på arbetsplatser när det är kick off eller fest.
I eventet ingår upplärning och en beskrivning över hur segway fungerar. Allt beskrivs så att också den mest ängsliga deltagaren vågar sig upp. Segway slalom precis som alla våra segway aktiviteter passar bra både för äldre, yngre, tävlingsinriktad eller för den mer stillsamma personen.
När vi arrangerar Segway Slalom i Stockholm så anpassar vi tävlingarna efter gruppens förutsättningar. Detta är något ni som kund kan meddela oss men också något som våra instruktörer är bra på att känna av.
För den mer tävlingsinriktade gruppen bedrivs slalomen i raceing heat och olika deltävlingar medan om ni är mer stillsamma så körs segwayslalomen med inriktning att lära känna fordonet och för att bli så duktig som möjligt utan att vinna är huvudsaken.

Tid: ca 1,5 timme
Pris: ring eller maila oss för prisförslag