Get Adobe Flash player

Segwayaktiviteter i Stockholm

Segway Stockholm har arrangerat Segwayaktiviteter i Stockholm under flera års tid och vi vet vad som krävs för ett lyckat arrangemang. Förutom Segway Polo, Segway Slalom och våra kvällsturer så ordnar vi gärna olika specialarrangemang på Segway. Vi har 38 Segway till vårt förfogande och kan frakta dem med lastbil till valfri plats i och runt Stockholm. Vi gör ett besök på platsen i förväg för att försäkra oss om att det går att åka Segway där och att det finns utrymme för utbildning och träning.

Vi kan även sätta ihop Segwayaktivieteten med andra aktiviteter som vi arrangerar här i Stockholm. Vad sägs exempelvis om Segway kombinerat med en egen Game Show?. Kanonkul och vi kan då ta emot grupper upp till 100 pers. Om ni är ännu fler kan vi samordna med någon av våra partnerföretag i Stockholm och då erbjuda fler aktiviteter, t.ex. rullstolsbasket, bågskytte, höghöjdsbana, mm. Grupper upp till 200 pers löser vi utan problem.

Dagligen får vi förfrågningar angående segwayaktiviteter i Stockholm. Normalt sett så tar vi med grupper mellan 4 – 18 personer ut på en trevlig segwaytur. Segwayturerna kan ta dig runt valfritt område i Stockholm. För att veta mer om turerna klickar du här. I bokningen ser du ungefärliga starttider. Det går självklart bra att köra kvällstid, till exempel efter jobbet, det är bara att höra av dig.

Förutöver segwayturer så är våra segwayaktiviteter i Stockholm bland annat Segway Polo. Segway Polo är en mycket uppskattad aktivitet på 50-års festen, sommar Kick-offen eller för svensexan och möhippan. Normalt kör vi Segway Polo på Djurgården i Stockholm i en skön utomhusatmosfär men det går också bra att boka vintertid för inomhusspel.
Segway Polo passar hela gänget, från gammal till ung. Bra balans eller bollsinne behövs inte även om den som har spelat en del klubbsporter helt klart har fördel.
Vill du veta mer eller boka klicka här.

Vill du veta mer om våra andra aktiviteter eller boka klicka här.