Get Adobe Flash player

Segwayturer i Stockholm

Vi på Segway Stockholm har fokuserat på att ta fram olika segwayturer i Stockholm så att alla grupper kan hitta något som passar just dem. “Söders Höjder och Stränder” brukar vi rekommendera som förstagångstur. Den går nästan uteslutande på park- och cykelvägar och ger dig möjlighet att lära dig Segwayåkningen i ganska lugnt tempo. Turen är samtidigt vår mest uppskattade av både turister och stockholmare då framför allt Vitabergsparken och Åsöberget är väldigt vackra områden att åka Segway på i Stockholm.

Om du/ni är lite modigare och samtidigt vill se de mer klassiska turistområdena i Stockholm, så rekommenderar vi en Segwaytur i Gamla Stan och Skeppsholmen. Framför allt från Skeppsholmen ser du Stockholms innerstadsöar på nära håll. Dessutom är Skeppsholmen ett kul ställe att åka Segway på, med blandade underlag och hela tiden med vattnet bredvid.

Att vara modigare eller lite mer försiktig när du väljer att ta en segwaytur i Stockholm spelar egentligen ingen större roll. När våra duktiga och inspirerande guider har gett dig en presentation så brukar de flesta behärska segway redan efter bara någon minut. I början känns det lite ovant men bara efter fem minuter brukar segwayturer i Stockholm bli en behaglig resa.

Vill ni åka med en egen guide på en tur anpassad just för er så skräddarsyr vi gärna en tur i Stockholm på Segway för dig och ditt sällskap.

Enligt svensk lag räknas segway som elcykel och därför kan vi arrangera segwayturer i Stockholm. Segway framför du på trottoarer i långsam fart eller flyger fram på Stockholms cykelbanor. Att köra på grus är också smidigt men det gäller att vara lite försiktig så att segwayen inte får sladd. Som du förstår kan en segwaytur i Stockholm köra överallt förutom på motorväg eller motortrafikled!

Vill du veta mer om våra segwayturer klickar du dig vidare här eller letar runt på vår sajt.
För att boka en av våra segwayturer i Stockholm så klickar du här.