Get Adobe Flash player

Spela Segway Polo i Stockholm

Segway Polo
Bjud in företaget till en underbart rolig aktivitet på Djurgården i Stockholm : Segway Polo-turnering tillsammans med kollegorna!

Spela Segway Polo i Stockholm.

Segway Polo är Stockholms kanske mest fartfyllda och annorlunda aktivitet som inte liknar något annat. Regler och grundidé kommer från hästpolon men hästarna är här utbytta mot Segways och klubborna är något avkortade. Segway Stockholms instruktörer inleder med genomgång i hur man kör Segway och vad deltagarna ska tänka på för att kunna framföra den säkert. Efter genomgången hjälper våra instruktörer deltagarna upp på sin Segway och sedan blir det lite ”övningskörning” för var och en. När alla har fått prova på att åka, samlas vi igen för att gå igenom hur Segwaypolo spelas.

Det finns en del regler som alla måste känna till och våra instruktörer bistår även med tips och tricks för att underlätta spelet. Därefter uppdelning i lag och sedan börjar matcherna. Vi kör turneringsspel med 3-6 lag beroende på antalet deltagare. Varje match tar ca 10 minuter och våra instruktörer är domare under hela turneringen. På planen spelar vi 3 mot 3, eller 4 mot 4, beroende på antalet deltagare. Segway Stockholm har arrangerat många Segwaypoloturneringar under de senaste fem säsongerna och vet vad som krävs för att aktiviteten ska bli både rolig och säker. Vi tipsar gärna om fina restauranger på Djurgården där ni kan fortsätta att festa direkt efter Segway Polo-turneringen.

Segway Polo har ett stort underhållningsvärde och alla i gänget kan deltaga. Passar perfekt både för unga och gamla.

Bokningsinfo
Tid: 90 minuter – 2 timmar
Plats: Djurgårdsbrunn i Stockholm – gräsfältet precis vid Djurgårdskanalen  (även möjligt att arrangera på andra platser, kontakta då oss för priser och tillgänglighet)

Kostnad Segway Polo:
– Small: 8-16 deltagare, 7 500 kr exkl. moms
– Medium: 17-24 deltagare, 9 500 kr exkl. moms
– Large:  25-32 deltagare (dubbla planer), 14 500 kr exkl. moms
– X-Large: 33-48 deltagare (dubbla planer), 17 500 kr exkl. moms

Tel: 08 410 773 30
Mail: info@ourwaytours.com