Get Adobe Flash player

Stockholms Höjdpunkter Segwaytur

Stockholms Höjdpunkter Segwaytur

daytripstockholm_120906_0474

Stockholms Höjdpunkter segwaytur är en trevlig och mycket uppskattad resa genom Stockholms gator och gränder.
Vi startar genom att åka i Gamla Stans labyrinter och komma ut vid Stockholms slott. Därefter bär Segwayturen av ut på Skeppsholmen där vi får en panoramavy över Stockholm. På tillbakavägen passerar vi Operan, Riksdagen och Stadshuset. Denna tur passar perfekt för nybörjare på Segway!

Tid: 90 minuter
Pris: 395 kr per person

Förbokning är ett krav. Hjälm och annan utrustning finns att låna från oss och turen inleds med 15-20 minuters genomgång med vår instruktör.

Bokning sker antingen genom att kontakta oss på på 08 410 773 30 eller maila info@ourwaytours.com alternativt boka online via Daytrip Stockholms webbokning, använd då länken nedan för att komma direkt till bokningen:

Boka online

Stockholms höjdpunkter Segwaytur tar dig till platser såsom Stortorget i Gamla stan, Kungliga Slottet, Skeppsholmen, Kungliga Operan och den Svenska Riksdagen.

Första stoppet på Stockholms höjdpunkter Segwaytur är Stortorget som är Stockholms äldsta torg. Stortorget är den plats där Stockholm växte fram och utökades genom urbaniseringen under historien. Här omkring finns det mycket intressanta saker att se. Berätta gärna för din segwayguide vad du är intresserad av!

Andra stoppet på Stockholms höjdpunkter är det Kungliga Slottet. Här rundar vi större delen av den anrika slottsbyggnaden som uppfördes redan 1700-talet på samma plats som det gamla slottet Tre Kronor låg på innan det eldhärjades år 1697.

Det tredje stoppet på Stockholms höjdpunkter Segwaytur är Skeppsholmen. För att ta sig dit passerar vi Grand Hotell och inloppet av Östersjön. Skeppsholmen är en liten innerstadsö där skeppet Wasa bygdes. Skeppsholmen är perfekt för segwayåkning och du har alltid vattnet brevid dig.

Nu börjar Stockholms Höjdpunkters Segwaytur lida mot sitt slut men påväg till baka mot segwaybutiken i Gamla Stan passeras Riksdagen och Operan. Dessa byggnader är två arketoniska mästerverk och är även värda ett besök av segwayen.

För att boka Stockholms Höjdpunkters Segwaytur klickar du här.